
Grilovaná žebra PIRI-PIRI sous vide
Máte na fakt pálivou grilovačku? Albertova řada z PIRI-PIRI papriček je opravdu pálivá! Dejte si poctivě pálivá PIRI-PIRI žebírka. Díky přípravě sous vide vám jejich příprava zabere zlomek času! Máte na to!
Postup přípravy
- Vyjměte žebra z obalu, odstraňte fólii a položte je na gril.
- Grilujte přibližně 15 minut dle požadované barvy a chuti.
- Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
TIP: Žebra můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete přidat na gril.
Pomohl vám recept?
5hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod