Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Grilovaná žebra PIRI-PIRI sous vide

Grilovaná žebra PIRI-PIRI sous vide

Máte na fakt pálivou grilovačku? Albertova řada z PIRI-PIRI papriček je opravdu pálivá! Dejte si poctivě pálivá PIRI-PIRI žebírka. Díky přípravě sous vide vám jejich příprava zabere zlomek času! Máte na to!

Ingredience

1 balení vepřových žeber PIRI-PIRI Albert Excellent
½ Mistrovského chleba z Albertova pekařství

Postup přípravy

  1. Vyjměte žebra z obalu, odstraňte fólii a položte je na gril.
  2. Grilujte přibližně 15 minut dle požadované barvy a chuti. 
  3. Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.

TIP: Žebra můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete přidat na gril.

Pomohl vám recept?
5hodnocení5

Další videorecepty