Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyGrilovaná vepřová pečeně s medem
Albert logoAlbert logo
  • Grilovaná vepřová pečeně s medem

Grilovaná vepřová pečeně s medem

Grilovaná vepřová pečeně s medem
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Slanina vcelku
  • Vepřová pečeně marinovaná 720 g
  • Cuketa 1 ks
  • Žampiony 1 hrs.
  • Mrkev 2 ks
  • Fazolky zelené
  • Řapíkatý celer 4 řap.
  • Zázvor
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Bílé víno suché 4 plž
  • Med 3 plž
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Bazalka čerstvá
  • Olej olivový
  • Pepř
  • Sůl
  • Slanina vcelku
  • Vepřová pečeně marinovaná 720 g
  • Cuketa 1 ks
  • Žampiony 1 hrs.
  • Mrkev 2 ks
  • Fazolky zelené
  • Řapíkatý celer 4 řap.
  • Zázvor
  • Rozmarýn čerstvý 2 snít.
  • Bílé víno suché 4 plž
  • Med 3 plž
  • Sojová omáčka 4 plž
  • Bazalka čerstvá
  • Olej olivový
  • Pepř

Příprava

1
Plátky vepřové pečeně pokapte olivovým olejem. Rošt grilu potřete kouskem slaniny a maso na něm zprudka ogrilujte z obou stran zhruba 2 minuty. Dle potřeby můžete dochutit.
2
Zeleninu nakrájejte na kousky (tvrdší mrkev a celer na tenké plátky, měkčí cuketu na plátky silnější, žampiony krájíme na čtvrtinky a lusky na cca 5cm kousky). Z alobalu vytvořte kapsu, do které nakrájenou zeleninu vložíte. Posypte na kostičky nakrájeným zázvorem a dochuťte sojovou omáčkou, bílým vínem, osolte a opepřete. Alobalovou kapsu pevně uzavřete a grilujte na rozpáleném grilu do té doby, než se balíček nafoukne do maxima.
3
Podávejte maso s grilovanou zeleninou.
1
Plátky vepřové pečeně pokapte olivovým olejem. Rošt grilu potřete kouskem slaniny a maso na něm zprudka ogrilujte z obou stran zhruba 2 minuty. Dle potřeby můžete dochutit.
2
Zeleninu nakrájejte na kousky (tvrdší mrkev a celer na tenké plátky, měkčí cuketu na plátky silnější, žampiony krájíme na čtvrtinky a lusky na cca 5cm kousky). Z alobalu vytvořte kapsu, do které nakrájenou zeleninu vložíte. Posypte na kostičky nakrájeným zázvorem a dochuťte sojovou omáčkou, bílým vínem, osolte a opepřete. Alobalovou kapsu pevně uzavřete a grilujte na rozpáleném grilu do té doby, než se balíček nafoukne do maxima.
3
Podávejte maso s grilovanou zeleninou.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 11.09.2024 do 17.09.2024

Platný ještě 19 dní

Od 04.09.2024 do 01.10.2024

Platný ještě 12 dní

Od 11.09.2024 do 24.09.2024

Platný ještě 5 dní

Od 11.09.2024 do 17.09.2024

Platný ještě 19 dní

Od 04.09.2024 do 01.10.2024

Platný ještě 12 dní

Od 11.09.2024 do 24.09.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.