Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Grilovaná kuřecí prsa Toronto se salátem 

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilovaná kuřecí prsa Toronto se salátem 

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl
Na marinádu:
5 polévkových lžic obyčejné plnotučné hořčice
3 lžíce olivového oleje
1 lžička sójové omáčky
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička sušeného oregana /nebo velká hrst čerstvého/
trocha čerstvé petrželky

Jak na to?

Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízněte, abyste měli stejně vysoký plátek masa. Na vrchní straně udělejte slabé zářezy. Připravte si marinádu z uvedených surovin. Smíchejte hořčici, olivový olej spolu se sójovou omáčkou. Přidejte sladkou mletou papriku, oregano a čerstvou petrželku.

Plátky masa osolte z obou stran a potřete je připravenou marinádou. Nechte asi hodinku odležet na chladném místě. Marinované kuřecí plátky grilujte na venkovním grilu nebo na grilovací pánvi. Podávejte s čerstvým zeleninovým salátem a zakysanou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná kuřecí prsa Toronto se salátem 

Hlavní chod Velmi snadné Maso Saláty Grilování Tip týdne , Oregano , Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 3 (9)

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl
Na marinádu:
5 polévkových lžic obyčejné plnotučné hořčice
3 lžíce olivového oleje
1 lžička sójové omáčky
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička sušeného oregana /nebo velká hrst čerstvého/
trocha čerstvé petrželky

Jak na to?

Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízněte, abyste měli stejně vysoký plátek masa. Na vrchní straně udělejte slabé zářezy. Připravte si marinádu z uvedených surovin. Smíchejte hořčici, olivový olej spolu se sójovou omáčkou. Přidejte sladkou mletou papriku, oregano a čerstvou petrželku.

Plátky masa osolte z obou stran a potřete je připravenou marinádou. Nechte asi hodinku odležet na chladném místě. Marinované kuřecí plátky grilujte na venkovním grilu nebo na grilovací pánvi. Podávejte s čerstvým zeleninovým salátem a zakysanou smetanou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty