1
Nejprve si připravte marinádu. Rozehřejte máslo v pánvi s vyšším okrajem, přidejte pivo, promíchejte a poté odstavte. Dále do pánve přidejte drcený kmín, strouhaný zázvor a nasekanou majoránku a důkladně zamíchejte.
2
Krkovice zlehka naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a potřete lisovaným česnekem. Poté vložte maso do marinády nejlépe tak, aby bylo celé ponořené, a vložte jej přes noc do chladničky.
3
Přibližně hodinu před grilováním vyjměte marinované maso z chladničky a nechte jej ještě odpočívat při pokojové teplotě.
4
Po uplynutí této doby vložte maso na rozpálený gril a grilujte přibližně 3 až 4 minuty z obou stran. Doba grilování záleží na velikosti žáru vašeho grilu. Potírejte maso během grilování zbylou marinádou.
5
Doporučujeme maso nejprve zprudka ogrilovat přibližně minutu z každé strany a poté jej dogrilovat nad menším žárem. Maso se tím pádem ihned zatáhne a udrží v sobě šťávu, čímž se velmi zjemní jeho chuť.
6
Podávejte s ochucenou smetanou.
1
Nejprve si připravte marinádu. Rozehřejte máslo v pánvi s vyšším okrajem, přidejte pivo, promíchejte a poté odstavte. Dále do pánve přidejte drcený kmín, strouhaný zázvor a nasekanou majoránku a důkladně zamíchejte.
2
Krkovice zlehka naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a potřete lisovaným česnekem. Poté vložte maso do marinády nejlépe tak, aby bylo celé ponořené, a vložte jej přes noc do chladničky.
3
Přibližně hodinu před grilováním vyjměte marinované maso z chladničky a nechte jej ještě odpočívat při pokojové teplotě.
4
Po uplynutí této doby vložte maso na rozpálený gril a grilujte přibližně 3 až 4 minuty z obou stran. Doba grilování záleží na velikosti žáru vašeho grilu. Potírejte maso během grilování zbylou marinádou.
5
Doporučujeme maso nejprve zprudka ogrilovat přibližně minutu z každé strany a poté jej dogrilovat nad menším žárem. Maso se tím pádem ihned zatáhne a udrží v sobě šťávu, čímž se velmi zjemní jeho chuť.
6
Podávejte s ochucenou smetanou.