
GRILOVACÍ SŮL s bylinkami
Postup přípravy
1. Použijte z bylinek lístky i stonky, protože i stonky v sobě obsahují aroma. Pokud používáte i citrusy, můžete přidat jak šťávu, tak kůru, kterou oloupejte nebo nastrouhejte. Bylinky společně se solí, případně s dalšími ingrediencemi rozmělněte v mixéru nebo hmoždíři najemno.
2. Při sušení v troubě rozložte sůl rovnoměrně na plech vyložený pečicím papírem a sušte v troubě na 50 °C po dobu 4–6 hodin, dokud sůl není suchá.
3. Při sušení bez použití trouby rozložte sůl rovnoměrně na pečicí papír na plechy a umístěte na tmavé a suché místo na 12–24 hodin.
4. Hotovou sůl přemístěte do čisté a suché uzavíratelné nádoby.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod