Gratinovaná treska
Ingredience
4 | větší kousky tresky nebo |
4 | filety z mořských ryb |
sůl, pepř | |
4 | plátky prosciutta |
200 g | creme fraiche |
3 | lžíce bazalkového pesta |
25 g | parmazánu, jemně nastrouhaného |
hrstka sekaných mandlí | |
bageta k podávání |
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut.
2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY