Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Gratinovaná treska

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Gratinovaná treska

Co budete potřebovat

4 větší kousky tresky nebo
4 filety z mořských ryb
sůl, pepř
4 plátky prosciutta
200 g creme fraiche
3 lžíce bazalkového pesta
25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
hrstka sekaných mandlí
bageta k podávání

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut.
2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gratinovaná treska

Hlavní chod Snadné Středomořská Bazalka Magazín 3/2011
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

4 větší kousky tresky nebo
4 filety z mořských ryb
sůl, pepř
4 plátky prosciutta
200 g creme fraiche
3 lžíce bazalkového pesta
25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
hrstka sekaných mandlí
bageta k podávání

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut.
2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty