Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 větší kousky tresky nebo
4 filety z mořských ryb
sůl, pepř
4 plátky prosciutta
200 g creme fraiche
3 lžíce bazalkového pesta
25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
hrstka sekaných mandlí
bageta k podávání

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut.
2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.

Pomohl vám recept?
5hodnocení4

Další videorecepty