×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Generálky

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...

Generálky

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Generálky

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 30 kousků
(0)

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Vánoční sangria
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...

Inspirujte se podobnými recepty