Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Generálky

Inspirujte se podobnými recepty

Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Sashimi plátky čerstvé ryby
Sashimi plátky...
Sashimi plátky čerstvé ryby
Sashimi plátky čerstvé ryby
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík...
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík pro děti

Generálky

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Generálky

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 30 kousků
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Štědrovečerní salát 
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Sashimi plátky čerstvé ryby
Sashimi plátky...
Sashimi plátky čerstvé ryby
Sashimi plátky čerstvé ryby
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík...
Řízek à la kapřík pro děti
Řízek à la kapřík pro děti

Inspirujte se podobnými recepty