Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Generálky

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné...
Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné mouky
Francouzský bramborový salát
Francouzský...
Francouzský bramborový salát
Francouzský bramborový salát
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky...
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky crespelle...
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi

Generálky

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Generálky

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 30 kousků
Průměrné hodnocení 5 (4)

Co budete potřebovat

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Jak na to?

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné...
Perníčky z celozrnné mouky
Perníčky z celozrnné mouky
Francouzský bramborový salát
Francouzský...
Francouzský bramborový salát
Francouzský bramborový salát
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky...
Zapečené palačinky crespelle...
Zapečené palačinky crespelle...
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi
Vánočka s datlemi

Inspirujte se podobnými recepty