Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 konzervy po 395 g slazeného kondenzovaného mléka
30 g kakaa
30 g másla + na vymazání
NA ZDOBENÍ
pistáciové oříšky, nasekané
mandlové lupínky
strouhaný kokos
čokoládové a další zdobení podle vkusu a chuti

Postup přípravy

Vymažte plochou mísu máslem. Salko, kakao a máslo přiveďte k varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte zvolna vařit 15–20 minut, dokud směs nezačne houstnout, lesknout se a oddělovat od okrajů rendlíku. Směs přelijte na vymazanou mísu a nechte vychladnout.
Suroviny na zdobení dejte každou zvlášť do misky. Pomocí lžičky oddělujte kousky čokoládové hmoty a mastnýma rukama vytvarujte kuličky. Obalujte je podle fantazie a chuti v připravených surovinách a pak odložte do papírových košíčků.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty