Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 mrkve
1 okurka
1 žlutá paprika
1 červená paprika
6 ředkviček
6 stonků řapíkatého celeru
2 mrkve
1 hummus natural tapas Albert Excellent
1 hlávka salátu Little gem
1 balení řepných veganských krekrů
½ skleničky černých oliv bez pecek
olivový olej
1 špetka mleté papriky

Postup přípravy

1. Oloupejte 2 mrkve, okurku a papriky, 6 ředkviček a 6 stonků celeru očistěte. Řapíkatý celer lehce oloupejte, abyste ho zbavili podlouhlých vláken, a odkrojte spodní bílou část.
2. Mrkev, okurky a papriky nakrájejte na hranolky zhruba o stejné délce, ředkvičky na čtvrtiny. Salát omyjte, rozeberte na samostatné listy a dejte stranou.
3. Na větší talíř postavte misku s hummusem. Kolem ní do kruhu vyskládejte pokrájenou zeleninu, listy salátu a krekry, dosypte olivy a hummus zalijte zlehka olivovým olejem a posypte špetkou mleté papriky.
4. Dokonalé jídlo ke sdílení s kolegy v práci či přáteli je na stole. Dobrou chuť.

Pomohl vám recept?
3hodnocení2

Další videorecepty