×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Farmářský salát

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Farmářský salát

Co budete potřebovat

8 malých brambor
250 g zelených fazolek
150 g cherry rajčat na větvičce
2 lžíce olivového oleje
sůl
4 vejce
1 balení salátu Mix baby špenát a listy červené řepy
Dresink
150 ml olivového oleje
3 lžíce citronové šťávy
2 lžíce nasekaného kopru
½ lžičky soli
čerstvě mletý pepř
½ lžičky chilli vloček

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C gril.
Brambory omyjte a dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a vařte 15–20 minut do změknutí. Po uvaření sceďte a nechte vychladnout.
Z fazolek odkrojte stonky, opláchněte a nechte okapat. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem spolu s cherry rajčaty. Zastříkněte olivovým olejem a mírně osolte. Vložte do trouby na 10 minut. Vyjměte rajčata, fazolky otočte a pečte dalších 10 minut.
Vejce uvařte natvrdo. Připravte dresink smícháním všech ingrediencí. Na talíře rozložte salát, přepůlené brambory a vajíčka, na stranu položte grilovaná rajčata a nakonec přidejte fazolové lusky. Celé zakapejte dresinkem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Farmářský salát

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Rajče , Chilli paprička Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (3)
O něco rafinovanější salát, který ale zvládne každý. Navíc vás určitě překvapí chuť listů z červené řepy, které salátu dodají neobvyklou barevnost.

Co budete potřebovat

8 malých brambor
250 g zelených fazolek
150 g cherry rajčat na větvičce
2 lžíce olivového oleje
sůl
4 vejce
1 balení salátu Mix baby špenát a listy červené řepy
Dresink
150 ml olivového oleje
3 lžíce citronové šťávy
2 lžíce nasekaného kopru
½ lžičky soli
čerstvě mletý pepř
½ lžičky chilli vloček

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C gril.
Brambory omyjte a dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a vařte 15–20 minut do změknutí. Po uvaření sceďte a nechte vychladnout.
Z fazolek odkrojte stonky, opláchněte a nechte okapat. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem spolu s cherry rajčaty. Zastříkněte olivovým olejem a mírně osolte. Vložte do trouby na 10 minut. Vyjměte rajčata, fazolky otočte a pečte dalších 10 minut.
Vejce uvařte natvrdo. Připravte dresink smícháním všech ingrediencí. Na talíře rozložte salát, přepůlené brambory a vajíčka, na stranu položte grilovaná rajčata a nakonec přidejte fazolové lusky. Celé zakapejte dresinkem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty