Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Dýňový cheesecake

Dýňový cheesecake

Sladká pochoutka z dýně, čokolády a tvarohu, kterou zvládne každý. Na základ použijte oblíbené karamelové sušenky Lotus.

Ingredience

200 g máslové dýně, očištěné, na kostky
200 g sušenek Lotus
60 g másla, rozpuštěného
500 g tučného tvarohu
200 g lučiny
170 g krupicového cukru
3 vejce
½ lžíce skořice
1 lžička soli

Postup přípravy

Dýni poduste 10 minut doměkka, slijte, rozmixujte a nechte vychladnout. Troubu předehřejte na 200 °C. Sušenky rozmixujte, smíchejte s máslem a upěchujte na dno dortové formy. Smíchejte tvaroh, lučinu, cukr a vejce. Přidejte dýňové pyré, skořici a sůl, promíchejte a vlijte do formy. Pečte 1 hodinu.

Pomohl vám recept?
218hodnocení4

Další videorecepty