×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Dýňová frittata

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Dýňová frittata

Co budete potřebovat

1 červená cibule
olivový olej
400 g máslové dýně
250 g klobásy
sůl
hrst nakrájené kapusty
8 vajec
150 ml zakysané smetany
150 g sýru Feta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Červenou cibuli nakrájejte na měsíčky a nechte pozvolna zkaramelizovat na rozehřátém oleji v pánvi s kovovou rukojetí, kterou je možné vložit do trouby. Přidejte nakrájenou dýni a klobásu, osolte a opečte doměkka. Po chvíli přihoďte nakrájenou kapustu a ještě pár minut opékejte.
Vajíčka prošlehejte se zakysanou smetanou a nalijte do pánve. Posypte nakrájenou fetou a dejte na půl hodiny zapéct do trouby. Pokud nemáte pánev vhodnou do trouby, pečte frittatu 20 minut na mírném ohni.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňová frittata

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Magazín 10/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)
Tohle jednoduché jídlo si na podzim zamilujete. Je rychle hotové a navíc si ho můžete navařit do zásoby. To zní jako ideální tip na dnešní večeři, co říkáte?

Co budete potřebovat

1 červená cibule
olivový olej
400 g máslové dýně
250 g klobásy
sůl
hrst nakrájené kapusty
8 vajec
150 ml zakysané smetany
150 g sýru Feta

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Červenou cibuli nakrájejte na měsíčky a nechte pozvolna zkaramelizovat na rozehřátém oleji v pánvi s kovovou rukojetí, kterou je možné vložit do trouby. Přidejte nakrájenou dýni a klobásu, osolte a opečte doměkka. Po chvíli přihoďte nakrájenou kapustu a ještě pár minut opékejte.
Vajíčka prošlehejte se zakysanou smetanou a nalijte do pánve. Posypte nakrájenou fetou a dejte na půl hodiny zapéct do trouby. Pokud nemáte pánev vhodnou do trouby, pečte frittatu 20 minut na mírném ohni.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat