Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Dvoubarevný koktejl

Inspirujte se podobnými recepty

Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy...
Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy na...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou omáčkou
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...

Dvoubarevný koktejl

Co budete potřebovat

12 kousků liči
100 ml bílého rumu
200 g krupicového cukru
500 ml vody
1 mango
1 papája
160 ml bílého rumu
led, sodovka
physalis na ozdobu

Jak na to?

Liči oloupejte, zbavte pecek a naložte do bílého rumu. Cukr a vodu dejte do rendlíku a míchejte, až se cukr rozpustí. Nechte vařit zhruba 5 minut na mírném plameni do lehkého zhoustnutí, pak nechte sirup trochu vychladnout.
Rozmixujte zvlášť mango a zvlášť papáju. Do každého pyré přilijte polovinu cukrového sirupu a důkladně promíchejte. Opatrně nalévejte po koktejlové lžíci do sklenek, aby se vám vrstvy nepromíchaly. Dolijte panákem rumu, případně přilijte sodovku. Liči napíchejte na párátka a vložte do sklenek. Ozdobte physalisem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dvoubarevný koktejl

Dezert Velmi snadné Vánoce Bez vaření Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 3 (11)

Co budete potřebovat

12 kousků liči
100 ml bílého rumu
200 g krupicového cukru
500 ml vody
1 mango
1 papája
160 ml bílého rumu
led, sodovka
physalis na ozdobu

Jak na to?

Liči oloupejte, zbavte pecek a naložte do bílého rumu. Cukr a vodu dejte do rendlíku a míchejte, až se cukr rozpustí. Nechte vařit zhruba 5 minut na mírném plameni do lehkého zhoustnutí, pak nechte sirup trochu vychladnout.
Rozmixujte zvlášť mango a zvlášť papáju. Do každého pyré přilijte polovinu cukrového sirupu a důkladně promíchejte. Opatrně nalévejte po koktejlové lžíci do sklenek, aby se vám vrstvy nepromíchaly. Dolijte panákem rumu, případně přilijte sodovku. Liči napíchejte na párátka a vložte do sklenek. Ozdobte physalisem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy...
Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy na...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou...
Vejce s hořčičnou omáčkou
Vejce s hořčičnou omáčkou
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...

Inspirujte se podobnými recepty