Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Domácí máslo s bylinkami

Domácí máslo s bylinkami

Bylinkové máslo dokáže dovést k dokonalosti obyčejný plátek chleba. Skvěle s ním ochutíte grilované maso nebo zeleninu.

Ingredience

1 hrst čerstvých bylinek
(směs tymiánu, rozmarýnu, pažitky a petrželky)
3 stroužky česneku
250 g másla
sůl, pepř

Postup přípravy

1. Omyté a osušené bylinky nasekejte nadrobno. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
2. Změklé máslo utřete s nakrá- jenými bylinkami, česnekem, solí a pepřem do pěny. Vložte do mísy, potravinářské fólie nebo formiček. Poté dejte alespoň na 2 hodiny ztuhnout do lednice, případně zamrazte na později.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty