Domácí jahodová zmrzlina
Ingredience
800 g | jahod |
500 g | mascarpone |
1 | plechovka slazeného kondenzovaného mléka |
cukrářské zdobení podle vaší fantazie |
Postup přípravy
1) Jahody odstopkujte, omyjte, větší přepůlte nožem a dejte do širší mísy. Do zmrzliny můžete zužitkovat i lehce přezrálé plody.
2) Šťouchadlem na brambory jahody rozmačkejte, přidejte mascarpone, promíchejte a nakonec přilijte kondenzované mléko.
3) Směs přendejte do formy na terinu, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte přes noc do mrazáku. Kopečky podávejte s cukrářským zdobením.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY