×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí jahodová zmrzlina
30 minut , Velmi snadné , Italská , Zmrzlina , Mražení a zachlazování ,

Domácí jahodová zmrzlina

Co budu potřebovat

800 g jahod Nyní v akci
500 g mascarpone Nyní v akci
1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
cukrářské zdobení podle vaší fantazie

Jak na to?

1) Jahody odstopkujte, omyjte, větší přepůlte nožem a dejte do širší mísy. Do zmrzliny můžete zužitkovat i lehce přezrálé plody.
2) Šťouchadlem na brambory jahody rozmačkejte, přidejte mascarpone, promíchejte a nakonec přilijte kondenzované mléko.
3) Směs přendejte do formy na terinu, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte přes noc do mrazáku. Kopečky podávejte s cukrářským zdobením.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 39,90
    sleva: −25 %
  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 39,90
    sleva: −25 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Citronovo-zázvorová zmrzlina s horkým citronovým sirupem

    Přejít na recept Zmrzlina nad 60 minut
  • Domácí sušenky s kávovou zmrzlinou

    Přejít na recept Zmrzlina nad 60 minut

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj