Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ďábelská kukuřice

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Ďábelská kukuřice

Tip do kuchyně

 

Ochucené máslo si můžete připravit dopředu a uchovat v lednici.

Co budete potřebovat

1 chilli paprička
80 g změklého másla
1 lžička strouhaného čerstvého zázvoru
2 lžíce čerstvého koriandru
1 lžička limetové šťávy
4 kukuřičné klasy Albert Bio
sůl

Jak na to?

Z chilli papričky odstraňte semínka a nakrájejte nadrobno. Pokud máte rádi hodně pálivé, můžete semínka ponechat. Přidejte ke změklému máslu, přisypejte zázvor, koriandr, sůl, zakápněte limetovou šťávou a promíchejte vidličkou.

Kukuřice oloupejte a odstraňte vlákna. Ze všech stran potřete ochuceným máslem, osolte a poté ze všech stran opečte na grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ďábelská kukuřice

Příloha Velmi snadné Americká Chuťovky Grilování Vegetariánské Bezlepkové Chilli paprička Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 5 (1)
O tom, jak s grácií jíst kukuřičný klas, byla v Americe dokonce sepsána celá knížka. A přitom nejlepší na tomto jídle právě je, že můžete celou etiketu hodit za hlavu, popadnout kukuřici do rukou a s gustem okusovat.

Tip do kuchyně

 

Ochucené máslo si můžete připravit dopředu a uchovat v lednici.

Co budete potřebovat

1 chilli paprička
80 g změklého másla
1 lžička strouhaného čerstvého zázvoru
2 lžíce čerstvého koriandru
1 lžička limetové šťávy
4 kukuřičné klasy Albert Bio
sůl

Jak na to?

Z chilli papričky odstraňte semínka a nakrájejte nadrobno. Pokud máte rádi hodně pálivé, můžete semínka ponechat. Přidejte ke změklému máslu, přisypejte zázvor, koriandr, sůl, zakápněte limetovou šťávou a promíchejte vidličkou.

Kukuřice oloupejte a odstraňte vlákna. Ze všech stran potřete ochuceným máslem, osolte a poté ze všech stran opečte na grilu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty