Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Čokoládové perníčky

Inspirujte se podobnými recepty

Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Linecká srdce
Linecká srdce
Linecká srdce
Linecká srdce
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Čokoládové perníčky

Co budete potřebovat

1 vejce + 1 vejce na potření
60 g moučkového cukru
2 lžíce medu
60 g másla
30 g kvalitní nastrouhané čokolády s 80% obsahem kakaa
250 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1/2 balíčku prášku do perníku
Na polevu
1 bílek
150 g moučkového cukru

Jak na to?

V míse prošlehejte vejce s cukrem doběla, přidejte med, změklé máslo a nastrouhanou čokoládu. Ve druhé míse smíchejte mouku, kakao, prášek do perníku a vše pak postupně přisypávejte do již vniklé směsi. Vypracujte hladké těsto, které pak rozválejte do plátu o tloušťce cca půl centimetru.
Vykrajujte perníčky a dávejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C zhruba pět minut.
Ihned po vytažení z trouby perníčky potřete rozšlehaným vejcem. Po vychladnutí je zdobte lesklou polevou utřenou z bílků a prosátého moučkového cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čokoládové perníčky

Dezert Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 3 plechy
Průměrné hodnocení 4 (92)
Bez tradičních perníčků nejsou žádné Vánoce. Začněte s pečením již teď, ať mají čas se krásně uležet. A víte, že v některých rodinách si perníčky dávají na stromek jako ozdoby?

Co budete potřebovat

1 vejce + 1 vejce na potření
60 g moučkového cukru
2 lžíce medu
60 g másla
30 g kvalitní nastrouhané čokolády s 80% obsahem kakaa
250 g hladké mouky
2 lžíce kakaa
1/2 balíčku prášku do perníku
Na polevu
1 bílek
150 g moučkového cukru

Jak na to?

V míse prošlehejte vejce s cukrem doběla, přidejte med, změklé máslo a nastrouhanou čokoládu. Ve druhé míse smíchejte mouku, kakao, prášek do perníku a vše pak postupně přisypávejte do již vniklé směsi. Vypracujte hladké těsto, které pak rozválejte do plátu o tloušťce cca půl centimetru.
Vykrajujte perníčky a dávejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C zhruba pět minut.
Ihned po vytažení z trouby perníčky potřete rozšlehaným vejcem. Po vychladnutí je zdobte lesklou polevou utřenou z bílků a prosátého moučkového cukru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Linecká srdce
Linecká srdce
Linecká srdce
Linecká srdce
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty