×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Cibulové kroužky s chilli dipem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Cibulové kroužky s chilli dipem

Co budete potřebovat

3 velké cibule, nakrájené na tenké plátky a rozdělené na kroužky
200 g hladké mouky
1 lžička kypřicího prášku
1 lžička uzené mleté papriky
1 lžička sušeného česneku (prášku)
1 lžička cibulového prášku (nemusí být)
¼ lžičky chilli koření + sůl
300–350 ml piva
olej na smažení
Dip
150 ml majonézy
150 ml zakysané smetany
chilli omáčka podle chuti
1 lžička čerstvě strouhaného křenu
drcené chilli papričky

Jak na to?

Smíchejte všechny suroviny na dip, uložte do chladničky. Cibulové kroužky důkladně obalte v mouce. Pak do mouky vmíchejte kypřicí prášek, papriku, česnekový a cibulový prášek, chilli a sůl. Přilijte pivo a vymíchejte těstíčko. V pánvi rozehřejte olej.
Kroužky namáčejte do těstíčka a smažte 1–2 minuty z každé strany. Nechte je okapat na papírových utěrkách. Podávejte horké s dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cibulové kroužky s chilli dipem

Velmi snadné Česká Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

3 velké cibule, nakrájené na tenké plátky a rozdělené na kroužky
200 g hladké mouky
1 lžička kypřicího prášku
1 lžička uzené mleté papriky
1 lžička sušeného česneku (prášku)
1 lžička cibulového prášku (nemusí být)
¼ lžičky chilli koření + sůl
300–350 ml piva
olej na smažení
Dip
150 ml majonézy
150 ml zakysané smetany
chilli omáčka podle chuti
1 lžička čerstvě strouhaného křenu
drcené chilli papričky

Jak na to?

Smíchejte všechny suroviny na dip, uložte do chladničky. Cibulové kroužky důkladně obalte v mouce. Pak do mouky vmíchejte kypřicí prášek, papriku, česnekový a cibulový prášek, chilli a sůl. Přilijte pivo a vymíchejte těstíčko. V pánvi rozehřejte olej.
Kroužky namáčejte do těstíčka a smažte 1–2 minuty z každé strany. Nechte je okapat na papírových utěrkách. Podávejte horké s dipem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty