Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Celerový salát

Celerový salát

Lehký celerový salát osvěží svatomartinskou tabuli. Sezonní zelenina a křupavé oříšky navnadí chuťové buňky na další hodování.

Ingredience

500 g celeru
200 g mrkve
2 lžíce slunečnicového oleje
3 lžíce octa
1 červená cibule
sůl, pepř
40 g vlašských ořechů

Postup přípravy

Oloupaný celer i mrkev nakrájejte na jemné nudličky.
Rozehřejte olej a minutu v něm zeleninu restujte. Podlijte vodou, přidejte ocet a duste čtyři minuty.
Nakonec přidejte cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka, promíchejte a nec hte vychladnout. Osolte a opepřete.
Před servírováním ozdobte nahrubo nasekanými ořechy.

Pomohl vám recept?
5hodnocení4

Další videorecepty