Celerové pyré
Ingredience
1 | bulva celeru |
100 g | másla |
sůl | |
400 g | brambor |
200 ml | mléka |
½ | lžičky muškátového oříšku |
Postup přípravy
Očištěný celer nakrájejte na kostky. Poklaďte hoblinkami ze třetiny másla, posypte solí a upečte doměkka v troubě, zhruba tři čtvrtě hodiny při teplotě 200 °C.
Oloupané brambory uvařte v osolené vodě. Slijte je, přidejte pečený celer, zbývající máslo, ohřáté mléko a muškátový oříšek. Pečlivě rozmačkejte dohladka a poté ještě vyšlehejte ručním šlehačem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY