Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborovo celerové pyré

Další recepty a články

Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke...
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...

Bramborovo celerové pyré

Tip do kuchyně

 

Podávejte k pečenému nebo smaženému masu.

Co budete potřebovat

700 g celeru, oloupaného, nakrájeného na kousky
500 g brambor, oloupaných a nakrájených
2 stroužky česneku, oloupané
sůl
150 ml smetany ke šlehání
75 g másla + k podávání
růžový pepř na ozdobu

Jak na to?

Pokud vás bramborová kaše trochu omrzela, připravte si celerové pyré. Je to velmi jednoduché.

1) Celer, brambory a česnek vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a vařte 10–15 minut, dokud celer a brambory nezměknou.

2) Sceďte, rozšťouchejte, přidejte vroucí smetanu a máslo a vařečkou nebo pevnější metlou našlehejte do kaše.

3) Podle chuti ji osolte a podávejte posypanou namletým pepřem, případně s dalším máslem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborovo celerové pyré

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Vaření Vegetariánské Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 3 (45)

Tip do kuchyně

 

Podávejte k pečenému nebo smaženému masu.

Co budete potřebovat

700 g celeru, oloupaného, nakrájeného na kousky
500 g brambor, oloupaných a nakrájených
2 stroužky česneku, oloupané
sůl
150 ml smetany ke šlehání
75 g másla + k podávání
růžový pepř na ozdobu

Jak na to?

Pokud vás bramborová kaše trochu omrzela, připravte si celerové pyré. Je to velmi jednoduché.

1) Celer, brambory a česnek vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a vařte 10–15 minut, dokud celer a brambory nezměknou.

2) Sceďte, rozšťouchejte, přidejte vroucí smetanu a máslo a vařečkou nebo pevnější metlou našlehejte do kaše.

3) Podle chuti ji osolte a podávejte posypanou namletým pepřem, případně s dalším máslem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Smažené kapusty ke steaku
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s kurkumou a...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bramborová kaše s pečeným...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...
Bouquet garni z meduňky,...

Inspirujte se podobnými recepty