Bramborovo celerové pyré
Ingredience
700 g | celeru, oloupaného, nakrájeného na kousky |
500 g | brambor, oloupaných a nakrájených |
2 | stroužky česneku, oloupané |
sůl | |
150 ml | smetany ke šlehání |
75 g | másla + k podávání |
růžový pepř na ozdobu |
Postup přípravy
Pokud vás bramborová kaše trochu omrzela, připravte si celerové pyré. Je to velmi jednoduché.
1) Celer, brambory a česnek vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a vařte 10–15 minut, dokud celer a brambory nezměknou.
2) Sceďte, rozšťouchejte, přidejte vroucí smetanu a máslo a vařečkou nebo pevnější metlou našlehejte do kaše.
3) Podle chuti ji osolte a podávejte posypanou namletým pepřem, případně s dalším máslem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY