Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Buřtguláš

Další recepty a články

Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Masový kotlík
Masový kotlík
Masový kotlík
Masový kotlík
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Buřtguláš

Co budete potřebovat

1 kg brambor
4 špekáčky nebo 6 párků
2 lžíce sádla
1 větší cibule, nakrájená
najemno
3 stroužky česneku,
prolisované
1 lžíce mleté papriky
1 lžička drceného kmínu
2 lžíce majoránky
sůl
hrst nasekané petrželky
k podávání

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, uzeninu nakrájejte na kostičky nebo na kolečka. V hrnci na sádle nechte zesklovatět cibuli. Přisypte uzeninu a trochu ji opečte, pak přidejte česnek, mletou papriku a kmín podle chuti a necelou minutu míchejte. Zalijte vodou tak, aby byla směs ponořená. Za občasného míchání vařte 15–20 minut, až budou brambory měkké a omáčka zhoustne. Nakonec přidejte majoránku a případně dosolte. Podávejte posypané čerstvou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Buřtguláš

Průměrné hodnocení 4 (237)

Co budete potřebovat

1 kg brambor
4 špekáčky nebo 6 párků
2 lžíce sádla
1 větší cibule, nakrájená
najemno
3 stroužky česneku,
prolisované
1 lžíce mleté papriky
1 lžička drceného kmínu
2 lžíce majoránky
sůl
hrst nasekané petrželky
k podávání

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, uzeninu nakrájejte na kostičky nebo na kolečka. V hrnci na sádle nechte zesklovatět cibuli. Přisypte uzeninu a trochu ji opečte, pak přidejte česnek, mletou papriku a kmín podle chuti a necelou minutu míchejte. Zalijte vodou tak, aby byla směs ponořená. Za občasného míchání vařte 15–20 minut, až budou brambory měkké a omáčka zhoustne. Nakonec přidejte majoránku a případně dosolte. Podávejte posypané čerstvou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Hovězí guláš na pivě
Masový kotlík
Masový kotlík
Masový kotlík
Masový kotlík
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty