Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

8 menších brambor
200 g brynzy
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 menší svazek pažitky
1 jarní cibulky
sůl, pepř

Postup přípravy

Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.

Pomohl vám recept?
4hodnocení4

Další videorecepty