Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio