
Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou
Postup přípravy
Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.
Pomohl vám recept?
4hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod