×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou

Co budete potřebovat

8 menších brambor
200 g brynzy
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 menší svazek pažitky
1 jarní cibulky
sůl, pepř

Jak na to?

Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Grilování
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

8 menších brambor
200 g brynzy
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 menší svazek pažitky
1 jarní cibulky
sůl, pepř

Jak na to?

Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY