×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných...
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik

Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou

Co budete potřebovat

8 menších brambor
200 g brynzy
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 menší svazek pažitky
1 jarní cibulky
sůl, pepř

Jak na to?

Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory pečené v popelu s brynzou a pažitkou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Grilování Pažitka
Průměrné hodnocení 5 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

8 menších brambor
200 g brynzy
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 menší svazek pažitky
1 jarní cibulky
sůl, pepř

Jak na to?

Brambory vložte do ohniště a zasypte žhavým popelem. Brambory pečte 25-35 minut podle velikosti. Mezitím, co se brambory budou péct připravte náplň smícháním brynzy, zakysané smetany a olivového oleje. Přidejte nasekanou pažitku a jarní cibulku. Dochuťte solí, pepřem a promíchejte. Hotové brambory vyjměte z popela, nařízněte v půlce a naplňte ochucenou brynzou. Na závěr můžete zasypat nasekanou pažitkou a jarní cibulkou.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik
Dip z grilovaných paprik

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019