Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s avokádovou majonézou

Inspirujte se podobnými recepty

Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří hranolky

Bramborový salát s avokádovou majonézou

Co budete potřebovat

500 g brambor typu A
1 avokádo
2 lžíce olivového oleje
1 citron
sůl a pepř
1⁄2 salátové okurky
1 svazek ředkviček
1 hrst kopru

Jak na to?

1. Brambory v celku uvařte v osolené vodě doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Avokádo rozpulte, vyjměte dužinu, rozmixujte s olivovým olejem a citronovou šťávou na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.
3. Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Okurku a ředkvičky nakrájejte nadrobno, kopr najemno. Vše promíchejte s avokádovou majonézou. Dochuťte solí, pepřem, případně další citronovou šťávou. Nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s avokádovou majonézou

Hlavní chod Snadné Saláty Vánoce Veganské Bez laktózy Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
(0)
Bramborový salát spotřebujte dříve nežli klasický s nakládanou okurkou. Čerstvá okurka totiž postupně pustí hodně šťávy.

Co budete potřebovat

500 g brambor typu A
1 avokádo
2 lžíce olivového oleje
1 citron
sůl a pepř
1⁄2 salátové okurky
1 svazek ředkviček
1 hrst kopru

Jak na to?

1. Brambory v celku uvařte v osolené vodě doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Avokádo rozpulte, vyjměte dužinu, rozmixujte s olivovým olejem a citronovou šťávou na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.
3. Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Okurku a ředkvičky nakrájejte nadrobno, kopr najemno. Vše promíchejte s avokádovou majonézou. Dochuťte solí, pepřem, případně další citronovou šťávou. Nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Kohout na víně
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Košíčky se švestkovou náplní a...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří...
Marinované kapří hranolky
Marinované kapří hranolky

Inspirujte se podobnými recepty