
Bramborový salát s avokádovou majonézou
Bramborový salát spotřebujte dříve nežli klasický s nakládanou okurkou. Čerstvá okurka totiž postupně pustí hodně šťávy.
Postup přípravy
1. Brambory v celku uvařte v osolené vodě doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Avokádo rozpulte, vyjměte dužinu, rozmixujte s olivovým olejem a citronovou šťávou na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.
3. Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Okurku a ředkvičky nakrájejte nadrobno, kopr najemno. Vše promíchejte s avokádovou majonézou. Dochuťte solí, pepřem, případně další citronovou šťávou. Nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.
Pomohl vám recept?
3hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod