×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Bramborový guláš

Co budete potřebovat

2 lžíce rostlinného oleje
1 velká cibule, nakrájená najemno
2 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku, nasekané nadrobno
500 g brambor, oloupaných a nakrájených na kostky
sůl
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
200 g párků nebo klobásy, nakrájených na kolečka pepř, majoránka

Jak na to?

Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přisypte obě mleté papriky, kmín, nadrobno nasekaný česnek a krátce osmahněte. Pak zalijte litrem až litrem a půl vody a přidejte brambory, osolte a vařte, aby byly skoro měkké. Přidejte mouku rozmíchanou v troše studené vody a vařte dvacet minut. Pak přidejte párky nebo klobásy, dochuťte pepřem a špetkou majoránky a guláš ještě chvíli povařte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Česká Dušení
Průměrné hodnocení 4 (92)

Co budete potřebovat

2 lžíce rostlinného oleje
1 velká cibule, nakrájená najemno
2 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku, nasekané nadrobno
500 g brambor, oloupaných a nakrájených na kostky
sůl
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
200 g párků nebo klobásy, nakrájených na kolečka pepř, majoránka

Jak na to?

Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přisypte obě mleté papriky, kmín, nadrobno nasekaný česnek a krátce osmahněte. Pak zalijte litrem až litrem a půl vody a přidejte brambory, osolte a vařte, aby byly skoro měkké. Přidejte mouku rozmíchanou v troše studené vody a vařte dvacet minut. Pak přidejte párky nebo klobásy, dochuťte pepřem a špetkou majoránky a guláš ještě chvíli povařte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty