Bramboráčky hotové raz dva
Ingredience
600 g | brambor, varný typ A Česká chuť |
2 | stroužky česneku |
1 | vejce |
1 | lžička soli |
1⁄2 | lžičky drceného kmínu |
1⁄2 | lžičky pepře |
1⁄2 | lžičky sušené majoránky |
150 g | hladké pšeničné mouky |
olej na smažení | |
snítka čerstvých bylinek (tymián, kopr) |
Postup přípravy
1. Brambory oloupejte, nastrouhejte a přidejte prolisovaný česnek. Dále přimíchejte vejce, sůl, kmín, pepř, majoránku a vše zasypte moukou.
2. Rozpalte olej, vlijte jednu naběračku směsi a smažte placičky tenké 0,5 cm z obou stran.
3. Bramboráčky vysušte od přebytečného oleje papírovou utěrkou a ozdobte bylinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY