Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramboráčky hotové raz dva

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Bramboráčky hotové raz dva

Co budete potřebovat

600 g brambor, varný typ A Česká chuť
2 stroužky česneku
1 vejce
1 lžička soli
1⁄2 lžičky drceného kmínu
1⁄2 lžičky pepře
1⁄2 lžičky sušené majoránky
150 g hladké pšeničné mouky
olej na smažení
snítka čerstvých bylinek (tymián, kopr)

Jak na to?

1. Brambory oloupejte, nastrouhejte a přidejte prolisovaný česnek. Dále přimíchejte vejce, sůl, kmín, pepř, majoránku a vše zasypte moukou.

2. Rozpalte olej, vlijte jednu naběračku směsi a smažte placičky tenké 0,5 cm z obou stran.

3. Bramboráčky vysušte od přebytečného oleje papírovou utěrkou a ozdobte bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramboráčky hotové raz dva

Hlavní chod Velmi snadné Česká Vegetariánské Bez laktózy Majoránka , Tymián Magazín 2/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (12)
Bramboráčky servírujte ihned. Čím jsou čerstvější, tím jsou křupavější.

Co budete potřebovat

600 g brambor, varný typ A Česká chuť
2 stroužky česneku
1 vejce
1 lžička soli
1⁄2 lžičky drceného kmínu
1⁄2 lžičky pepře
1⁄2 lžičky sušené majoránky
150 g hladké pšeničné mouky
olej na smažení
snítka čerstvých bylinek (tymián, kopr)

Jak na to?

1. Brambory oloupejte, nastrouhejte a přidejte prolisovaný česnek. Dále přimíchejte vejce, sůl, kmín, pepř, majoránku a vše zasypte moukou.

2. Rozpalte olej, vlijte jednu naběračku směsi a smažte placičky tenké 0,5 cm z obou stran.

3. Bramboráčky vysušte od přebytečného oleje papírovou utěrkou a ozdobte bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty