
Bio omeleta od slepičky
Postup přípravy
1. Okurku omyjte a vykrojte z užší části 4 plátky na očka. Papriku omyjte a vykrájejte z ní 4 slepičí hřebínky a 4 zobáčky.
2. Ze zbylé zeleniny připravte spolu s bio salátovým mixem salát. Ochuťte ho šťávou z ½ citronu, 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete.
3. Všechna vejce rozklepněte do mísy a lehce prošlehejte. Rozpalte pánev, vlijte na ni lžíci olivového oleje a přidejte 15 g másla. Postupně na pánvi opečte 4 omelety. Překlopte je napůl a přendejte rovnou na servírovací talíře.
4. Omeletu ozdobte očkem z okurky i hřebínkem a zobáčkem z papriky. Přidejte nožky a ocásek z pažitky. Nakonec talíř dozdobte připraveným salátkem, který vytvoří barevnou louku. Konečně nastal čas a můžete vše z talířku vyzobat.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod