Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 okurka NP Bio
1 červená paprika NP Bio
1 mix salátů s mrkví NP Bio
½ citronu NP Bio
2 lžíce olivového oleje NP Bio
sůl
pepř
8 vajec NP Bio
15 g másla NP Bio
1 hrst čerstvé pažitky

Postup přípravy

1. Okurku omyjte a vykrojte z užší části 4 plátky na očka. Papriku omyjte a vykrájejte z ní 4 slepičí hřebínky a 4 zobáčky.

2. Ze zbylé zeleniny připravte spolu s bio salátovým mixem salát. Ochuťte ho šťávou z ½ citronu, 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete.

3. Všechna vejce rozklepněte do mísy a lehce prošlehejte. Rozpalte pánev, vlijte na ni lžíci olivového oleje a přidejte 15 g másla. Postupně na pánvi opečte 4 omelety. Překlopte je napůl a přendejte rovnou na servírovací talíře.

4. Omeletu ozdobte očkem z okurky i hřebínkem a zobáčkem z papriky. Přidejte nožky a ocásek z pažitky. Nakonec talíř dozdobte připraveným salátkem, který vytvoří barevnou louku. Konečně nastal čas a můžete vše z talířku vyzobat.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty