Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bio lišácký chleba, který zažene hlad

Bio lišácký chleba, který zažene hlad

Ingredience

8 plátků žitnopšeničného chleba NP Bio
125 g tvarohu NP Bio
40 g hummusu klasik NP Bio
¼ citronu NP Bio
½ hrsti čerstvé petrželky
sůl
1 balení mixu salátů s mrkví NP Bio
100 g cherry rajčat NP Bio
1 mozzarella NP Bio
8 dýňových semínek NP Bio
4 borůvky NP Bio

Postup přípravy

1. Chléb nakrájejte na 8 plátků. V misce smíchejte 125 g tvarohu, 40 g hummusu, šťávu z ¼ citronu a nasekanou petrželku. Pomazánku osolte a na chleby namažte pomocí lžíce liščí hlavičku.

2. Salát rozdělte na talíře. Omyjte cherry rajčata, nakrájejte je na měsíčky a přidejte k salátu.

3. Mozzarellu nakrájejte na 3 mm silné plátky. Plátek rozkrojte napůl, aby vám vznikly tvářičky. Z dalšího plátku vykrojte špičatá ouška. Dýňová semínka použijte na očka. Čumáček udělejte z borůvky.

4. Nezbývá než zavolat všechny lišáky na svačinu!

Pomohl vám recept?

Další videorecepty