Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
BIO hovězí burger

BIO hovězí burger

Máte rádi přírodní věci? Tak grilujte komplet BIO! Hamburger kompletně z BIO ingrediencí, za cenu, která vás nespálí? Máte na to!

Ingredience

2 hovězí burgery NP BIO
2 BIO hamburgerové bulky z Albertova pekařství
1 balení rajčat NP BIO
1 cuketa NP BIO
1 balení salátu BIO
2 plátky sýra Matylda BIO
Kečup NP BIO

Postup přípravy

  1. Omyjte a nakrájejte si zeleninu. Rajčata na plátky. Cuketu můžete buď nakrájet nebo nastrouhat škrabkou na brambory na tenké plátky.
  2. Rozpalte gril. Na gril položte burgery a opékejte je 3 minuty z každé strany nebo dle preference propečení. Rozkrojte bulky a ogrilujte je z vnitřní strany. Na gril přidejte i cuketu nakrájenou na plátky a chvilku ji grilujte.
  3. Těsně před koncem opékání položte na burgery plátky sýry a nechte je zapéct.
  4. Na spodní polovinu bulky do vnitřní strany dejte 2 lžíce kečupu NP BIO a na něj položte salát. Na salát přijdou ogrilované burgery se sýrem, plátky rajčat, cukety, osolte, opepřete, přiklopte vrchní bulkou a burger je hotový.
Pomohl vám recept?

Další videorecepty