Bio fazolový salát s vejcem
Ingredience
300 g | bílých fazolí NP Bio |
4 | čerstvá vejce NP Bio |
1 | lžíce rýžového sirupu NP Bio |
2 | citrony NP Bio |
sůl | |
2 | lžíce extra panenského olivového oleje NP Bio |
250 g | cherry rajčat NP Bio |
1 | mix salát NP Bio |
1 | hrst baby špenátu NP Bio |
pepř |
Postup přípravy
1. Propláchněte 300 g fazolí, zalijte je vodou a nechte přes noc namáčet. Druhý den vodu slijte, zalijte novou vodou a vařte 1 ½ hodiny doměkka. Sceďte a nechte zcela vychladnout.
2. Uvařte naměkko 4 vejce. Na zálivku promíchejte v misce lžíci rýžového sirupu, vymačkanou šťávu z citronu, špetku soli a 2 lžíce olivového oleje.
3. V salátové míse promíchejte vychladlé fazole, 250 g cherry rajčat překrojených napůl, balení salátu a hrst baby špenátu s připravenou zálivkou.
4. Oloupaná a vychladlá vejce překrojte na poloviny a položte je navrch. Dozdobte citronem nakrájeným na klínky a špetkou soli a pepře. Zdravý oběd v misce je hotový
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY