×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bazalkový dip
nad 60 minut , Příloha , Velmi snadné , Italská , Dipy, zálivky a marinády , Bez vaření ,

Bazalkový dip

Co budu potřebovat

svazek bazalky
250 ml majonézy
2 lžíce vody
1 lžička citronové šťávy
sůl

Jak na to?

Chystáte se na grilování? Připravte si lahodný bazalkový dip.

1) Svazek čerstvé bazalky, 250 ml majonézy, 2 lžíce vody a 1 lžičku čerstvě vymačkané citronové šťávy rozmixujte.

2) Přendejte do mísy a dejte minimálně na 2 hodiny chladit do lednice.

3) Chuť dotáhněte solí a pepřem.

Tip do kuchyně

 

Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády uložené v lednici až dva týdny.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Ostrá barbecue marináda

    Dipy, zálivky a marinády 15 minut