×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bazalkový dip

Další recepty a články

Ostrá barbecue marináda
Ostrá barbecue...
Ostrá barbecue marináda
Ostrá barbecue marináda

Bazalkový dip

Tip do kuchyně

 

Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády uložené v lednici až dva týdny.

Co budete potřebovat

svazek bazalky
250 ml majonézy
2 lžíce vody
1 lžička citronové šťávy
sůl

Jak na to?

Chystáte se na grilování? Připravte si lahodný bazalkový dip.

1) Svazek čerstvé bazalky, 250 ml majonézy, 2 lžíce vody a 1 lžičku čerstvě vymačkané citronové šťávy rozmixujte.

2) Přendejte do mísy a dejte minimálně na 2 hodiny chladit do lednice.

3) Chuť dotáhněte solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bazalkový dip

Příloha Velmi snadné Italská Dipy, zálivky a marinády Bez vaření Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády uložené v lednici až dva týdny.

Co budete potřebovat

svazek bazalky
250 ml majonézy
2 lžíce vody
1 lžička citronové šťávy
sůl

Jak na to?

Chystáte se na grilování? Připravte si lahodný bazalkový dip.

1) Svazek čerstvé bazalky, 250 ml majonézy, 2 lžíce vody a 1 lžičku čerstvě vymačkané citronové šťávy rozmixujte.

2) Přendejte do mísy a dejte minimálně na 2 hodiny chladit do lednice.

3) Chuť dotáhněte solí a pepřem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Ostrá barbecue marináda
Ostrá barbecue marináda
Ostrá barbecue marináda
Ostrá barbecue marináda

Inspirujte se podobnými recepty