
Affogato italská zmrzlinová pochoutka
Tip baristy: K italskému kávovému dezertu jedině pravé italské espresso. Káva Perla Italian Roast Napoli vyniká silnou kořeněnou chutí, která dodá tu pravou intenzitu požitku.
Postup přípravy
1. Připravte si 1 espresso a vlijte ho do širší misky. Ořechy vsypte na dezertní talířek. Okraje sklenic omočte v kávě a následně v oříšcích. Dejte stranou.
2. Připravte další 4 espressa.
3. Do každé sklenice vložte kopeček zmrzliny, přelijte kávou a ihned podávejte.
Pomohl vám recept?
5hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod