KARBANÁTKY SE ZELÍM A DIPEM

Pokud nechcete trávit příliš času v kuchyni, vyzkoušejte tento lehký a rychlý recept na karbanátky s lahodným sýrovým dipem.

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 25 min.
Náročnost: lehké

Potřebujete

karbanátky se zelím

Na dip:

200 g
sýra cottage
1
lžíci křenu
1
lžičku hořčice
20 g
sušených rajčat
sůl a pepř

Jak na to

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Pokud chcete, můžete navhlčenýma rukama upravit tvar karbanátku nebo z něj udělat menší.
  3. Položte je na plech vyložený papírem na pečení, vložte do předehřáté trouby a na 180 °C pečte přibližně 25 minut dozlatova.
  4. Mezitím si připravte dip. Smíchejte sýr cottage, křen, hořčici a sušená rajčata. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
tip
Hotové karbanátky podávejte s dipem, pečenými bramborami nebo pečivem a salátem.

K tomuto receptu se skvěle hodí

IT CIELO PASSAIA TOSCANA
0,75 l

CHÂTEAU TOUR BORDEAUX
0,75 l

IT CIELO PASSAIA TOSCANA
0,75 l

CHÂTEAU TOUR BORDEAUX
0,75 l