1
Kuřecí medailonky omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.
2
Připravte si brusinkovou glazuru. V hrnci smíchejte uvedené ingredience, zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
3
Na rozpálený gril dejte maso potřené brusinkovou glazurou a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.
4
Bulky rozřízněte a naskládejte na ně odspodu: list salátu, pak kuřecí maso, zkaramelizovanou cibulku a plátek modrého sýru.
5
Ozdobte oreganem a přiklopte horním dílem.
1
Kuřecí medailonky omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.
2
Připravte si brusinkovou glazuru. V hrnci smíchejte uvedené ingredience, zahřívejte 3 minuty na slabém plameni, aby se cukr rozpustil, pak zvyšte plamen a nechte probublávat asi 10 minut, aby glazura krásně zhoustla.
3
Na rozpálený gril dejte maso potřené brusinkovou glazurou a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.
4
Bulky rozřízněte a naskládejte na ně odspodu: list salátu, pak kuřecí maso, zkaramelizovanou cibulku a plátek modrého sýru.
5
Ozdobte oreganem a přiklopte horním dílem.