


OSTATNÍ MASO
Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.


MIX VÝROBEK Z MLETÉHO MASA
Více informací
MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA DO 10 % TUKU
Více informací
MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO VEPŘOVÉHO MASA DO 20 % TUKU
Více informací
KUŘECÍ STEAK MLETÝ POLOTOVAR
Více informací
VINNÁ KLOBÁSA BEZLEPKOVÁ
Více informací
MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY
Více informací
MASOVÉ KULIČKY S ČERVENOU ŘEPOU A TELECÍM MASEM
Více informací
KUŘECÍ ŠPÍZY
Více informací
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu