Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM

Recepty Albert


  • Chod
  • Snídaně
  • Svačina
  • Předkrm
  • Polévka
  • Hlavní chod
  • Příloha
  • Dezert
  • Salát
  • Nápoj
  • Koření
  • Dochucovadlo
  • Typ kuchyně
  • Česká
  • Řecká
  • Italská
  • Mexická
  • Francouzská
  • Španělská
  • Americká
  • Východoevropská
  • Orientální
  • Německá
  • Asijská
  • Anglická
  • Středomořská
  • Ostatní

Sezónní recepty

  • Medové trubičky

    Cukroví 60 minut
  • Vosí hnízda

    Cukroví 60 minut
  • ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

    A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

    Přihlaste se k odběru novinek

    Vaše registrace už je téměř hotová.
    Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

  • Bramborový salát

    Saláty 45 minut
  • Rybí polévka z kapra s krutony

    Polévka 60 minut
  • Smažený kapr

    Hlavní chod 60 minut

Recepty z posledního magazínu Albert v kuchyni

  • Bílá vosí hnízda

    Cukroví 30 minut
  • Krémové těstoviny s mandlemi a žampiony

    Těstoviny 20 minut
  • Vánoční hamburger s camembertem

    Maso 30 minut
  • Losos v papilotě s citronem a tymiánem

    Ryby 45 minut
  • Vánoční kuba ze sušených hub a žampionů

    Polévky nad 60 minut
  • Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a gratinovanými bramborami

    Maso nad 60 minut

Videorecepty

  • Kapří polévka ctí tradice

    Polévky nad 60 minut
  • Vánoční kuba ze sušených hub a žampionů

    Polévky nad 60 minut
  • Sladká pavlova jako vánoční stromek

    Moučníky a koláče nad 60 minut

Recepty z Tipů týdne

  • Mexická salátová miska

    Saláty 45 minut
  • Asijský rýžový salát s kuřecím masem

    Saláty 45 minut
  • Indická kachna s kari rýží

    Maso nad 60 minut

Články o vaření