Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM

Recepty Albert


  • Chod
  • Snídaně
  • Svačina
  • Předkrm
  • Polévka
  • Hlavní chod
  • Příloha
  • Dezert
  • Salát
  • Nápoj
  • Koření
  • Dochucovadlo
  • Typ kuchyně
  • Česká
  • Řecká
  • Italská
  • Mexická
  • Francouzská
  • Španělská
  • Americká
  • Východoevropská
  • Orientální
  • Německá
  • Asijská
  • Anglická
  • Středomořská
  • Ostatní

Nejoblíbenější recepty

  • Karlovarský knedlík

    Chuťovky 45 minut
  • Staročeská zelňačka s klobásou

    Polévka 60 minut
  • ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

    A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

    Přihlaste se k odběru novinek

    Vaše registrace už je téměř hotová.
    Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

  • Pečená svatomartinská husa se zelím a knedlíkem

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Husí kaldoun

    Polévka 60 minut
  • Vepřová panenka s gratinovanými bramborami

    Hlavní chod 45 minut

Recepty z posledního magazínu Albert v kuchyni

  • Pečená rajčata naložená v oleji

    Chuťovky nad 60 minut
  • Husí vývar s kapáním

    Polévky nad 60 minut
  • Staročeské lokše

    Příloha nad 60 minut
  • Květák wellington

    Zelenina nad 60 minut
  • Kuřecí vývar s česnekem a zázvorem

    Polévky nad 60 minut
  • Makový závin

    Sladká jídla nad 60 minut

Videorecepty

  • Vepřové medailonky na podzimním salátu

    Maso 25 minut
  • Husa se švestkovomandlovou nádivkou

    Maso nad 60 minut
  • Makový závin

    Sladká jídla nad 60 minut

Recepty z Tipů týdne

  • Mexická sálátová miska

    Saláty 45 minut
  • Asijský rýžový salát s kuřecím masem

    Saláty 45 minut
  • Podzimní kuřecí salát

    Saláty 30 minut

Články o vaření