Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM

Recepty Albert


  • Typ jídla
  • Maso
  • Ryby
  • Moučníky a koláče
  • Dipy, zálivky a marinády
  • Saláty
  • Chuťovky
  • Sladká jídla
  • Omáčky
  • Těstoviny
  • Pomazánky
  • Dorty
  • Cukroví
  • Polévky
  • Nápoje
  • Zmrzlina
  • Zavařeniny
  • Zelenina
  • Z jednoho hrnce
  • Kaše
  • Pečivo
  • Mořské plody
  • Ovoce

Nejoblíbenější recepty

  • Houbová omáčka

    30 minut
  • Švestkový koláč na plech

    Moučníky a koláče nad 60 minut
  • ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

    A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

    Přihlaste se k odběru novinek

    Vaše registrace už je téměř hotová.
    Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

  • Vepřová panenka s gratinovanými bramborami

    Hlavní chod 45 minut
  • Hovězí na houbách

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Francouzské brambory

    15 minut

Recepty z posledního magazínu Albert v kuchyni

  • Pastináková polévka zahřeje

    Polévky nad 60 minut
  • Pečené kuřecí kousky s batáty

    Maso 30 minut
  • Pravá boloňská omáčka s čerstvými tagliatelle

    Těstoviny nad 60 minut
  • Poctivé hovězí ragú na červeném víně

    Maso nad 60 minut
  • Pečená treska s omáčkou beurre blanc

    Ryby 30 minut
  • Kachní stehna se švestkovou omáčkou

    Maso nad 60 minut

Videorecepty

  • Pečené kuřecí kousky s batáty

    Maso 30 minut
  • Citronový koláč s levandulí

    Sladká jídla nad 60 minut
  • Slaný quiche s hruškami a fetou

    Moučníky a koláče nad 60 minut

Recepty z Tipů týdne

  • Salát s křupavými kuřecími kousky

    Saláty 30 minut
  • Tortilly s trhaným kuřetem v rajčatové omáčce

    Maso nad 60 minut
  • Krémové kuřecí s rýží

    Maso nad 60 minut

Články o vaření