Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM

Recepty Albert


  • Chod
  • Snídaně
  • Svačina
  • Předkrm
  • Polévka
  • Hlavní chod
  • Příloha
  • Dezert
  • Salát
  • Nápoj
  • Doba přípravy
  • 10 minut
  • 15 minut
  • 20 minut
  • 25 minut
  • 30 minut
  • 45 minut
  • 60 minut
  • nad 60 minut
  • Speciální strava
  • Bezlepkové
  • Bez laktózy
  • Vegetariánské
  • Veganské
  • Bio

Nejoblíbenější recepty

  • Dýňové rizoto

    Chuťovky 45 minut
  • Vepřová panenka s gratinovanými bramborami

    Hlavní chod 45 minut
  • ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

    A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

    Přihlaste se k odběru novinek

    Vaše registrace už je téměř hotová.
    Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

  • Francouzské brambory

    15 minut
  • Dýňová polévka za pár minut

    Polévky 30 minut
  • Staročeská zelňačka s klobásou

    Polévka 60 minut

Recepty z posledního magazínu Albert v kuchyni

  • Pastináková polévka zahřeje

    Polévky nad 60 minut
  • Pečené kuřecí kousky s batáty

    Maso 30 minut
  • Pravá boloňská omáčka s čerstvými tagliatelle

    Těstoviny nad 60 minut
  • Poctivé hovězí ragú na červeném víně

    Maso nad 60 minut
  • Pečená treska s omáčkou beurre blanc

    Ryby 30 minut
  • Kachní stehna se švestkovou omáčkou

    Maso nad 60 minut

Videorecepty

  • Slaný quiche s hruškami a fetou

    Moučníky a koláče nad 60 minut
  • Pomalu pečený bůček na jablkách a hruškách

    Maso nad 60 minut
  • Pečené kuřecí kousky s batáty

    Maso 30 minut

Recepty z Tipů týdne

  • Pečená panenka s čerstvou řepou a modrým sýrem

    Maso 30 minut
  • Krůtí kuličky v červené curry omáčce

    Maso 45 minut
  • Quiche s krůtím masem a pórkem

    Maso nad 60 minut

Články o vaření