- Typ jídla
- Maso
- Ryby
- Moučníky a koláče
- Dipy, zálivky a marinády
- Saláty
- Chuťovky
- Sladká jídla
- Omáčky
- Těstoviny
- Pomazánky
- Dorty
- Cukroví
- Polévky
- Nápoje
- Zmrzlina
- Zavařeniny
- Zelenina
- Z jednoho hrnce
- Kaše
- Pečivo
- Mořské plody
- Ovoce
- Pastilky
- Sendvič
- Rychlá večeře
- Nakládaná zelenina
- Olej
- Brambory
- Chod
- Snídaně
- Svačina
- Předkrm ×
- Polévka
- Hlavní chod
- Příloha
- Dezert
- Salát
- Nápoj
- Koření
- Dochucovadlo
- Doba přípravy
- 10 minut
- 15 minut
- 20 minut
- 25 minut
- 30 minut
- 35 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Typ kuchyně
- Česká ×
- Řecká
- Italská ×
- Mexická
- Francouzská
- Španělská
- Americká
- Východoevropská
- Orientální ×
- Německá
- Asijská
- Anglická
- Středomořská
- Ostatní
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování ×
- Svatba
- Neplýtvání
- Oslava
- Sváteční
- Táborák
- Speciální strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio
Sezónní recepty
Recepty z posledního magazínu Albert v kuchyni
-
Pečené filety ze pstruha s koprovými bramborami a hráškem
Rychlá večeře 30 minut -
Omeleta s kozím sýrem a fazolkami
Svačina 15 minut -
Královská kuřecí prsa s balsamikovými žampiony a tymiánem
Maso 30 minut -
Plněné žampiony s tvarůžky a řeřichou
Chuťovky 45 minut -
Koláč s avokádovým krémem
Moučníky a koláče 45 minut