Kefír
Středočeská mlékárna Bio Vavřinec navazuje na letitou tradici výroby přírodních mléčných produktů nejvyšší kvality. Jako základ používá výhradně nehomogenizované bio mléko pocházející od českých welfare chovů z plně certifikovaných farem. Součástí filozofie mlékárny je rovněž mimořádná ohleduplnost k životnímu prostředí. To vše se odráží v typické poctivosti a jednoduchosti složení produktů. Při výrobě se zpravidla využívá pouze mléko, probiotické kultury a syřidlo. Díky tomu produkty Bio Vavřinec neobsahují žádné konzervanty, zahušťovadla, barviva, sušené mléko ani stabilizátory.
Česnek
Farma Dryák v obci Vítov působí už 31 let a posledních 15 let pěstuje i skvělou lokální zeleninu. Aktuálně hospodaří celkově na 705 hektarech orné půdy, a patří tak k největším pěstitelům česneku v Česku. Pan Dryák pěstuje paličák i nepaličák, česnek se sbírá ručně i strojově a nasvazkovaný se vozí do sýpky, aby přírodní cestou uschl. Ze sýpky je ručně očištěn a dále zabalen a ihned poté míří do obchodu, nejčastěji právě do Albertu.
Česnek
Farma Dryák v obci Vítov působí už 31 let a posledních 15 let pěstuje i skvělou lokální zeleninu. Aktuálně hospodaří celkově na 705 hektarech orné půdy, a patří tak k největším pěstitelům česneku v Česku. Pan Dryák pěstuje paličák i nepaličák, česnek se sbírá ručně i strojově a nasvazkovaný se vozí do sýpky, aby přírodní cestou uschl. Ze sýpky je ručně očištěn a dále zabalen a ihned poté míří do obchodu, nejčastěji právě do Albertu. Na farmě také dodávají na jaře čerstvý česnek tzv. „na zeleno“ a v zimě se věnují specialitě, tzv. „uzenému česneku“, který je týden uzen studeným kouřem ze dřeva ovocných stromů, aby dostal jemnou zauzenou chuť, a zároveň je tento proces šetrný k česneku, takže stále zůstává živý.
Vdolky
Vlčnovské vdolečky jsou tradiční pečivo oválného tvaru ze Slovácka z jemného máslového převalovaného těsta, zdobené povidly s posypkou, uvnitř s tvarohovou náplní a rozinkami. Mají zlatavou barvu s typickou rumovou vůní. Ve Vlčnově mají vdolečky dlouholetou tradici, jak dokazuje i místní kronika. Pečou sena svatby, oslavy, rodinné akce a také na každoroční jízdu králů, která je zapsána na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Vdolečky z Pekařství Javor už byly ve Vatikánu, na ambasádě ve Vídni a letěly několikrát i přes oceán.
Rajčata
Opravdová chuť: Vybíráme pro vás ty nejchutnější odrůdy, kterým se u nás přirozeně daří a mohou tu plně dozrát. Ani kapka vody nazmar: Neplýtváme vodou, zaléváme dešťovkou a přebytečnou vodu ze zálivky recyklujeme. Vypěstováno v Česku: Veškeré ovoce a zeleninu pro vás pěstujeme poctivě a s láskou tam, kde jsme doma. S ohledem k přírodě: Pro naše rostliny používáme přirozenou biologickou ochranu. Z keříku rovnou na talíř: Vždy čerstvé a s minimem emisí z dopravy, protože naše rajčata to k vám mají blíž než ta dovážená.
Borůvky
Našim zákazníkům chceme nabízet to nejkvalitnější ovoce pěstované v Česku, poctivé a šetrné k přírodě i lidem. Borůvkám dopřáváme perfektní péči během růstu i po sklizni a díky šetrnému sběru, rychlému zchlazení a profesionálnímu uložení vydrží mnohem déle čerstvé než dovážená produkce. Mezi naše zásady patří, že sbíráme vždy jen zralé ovoce, a to na jeden dotyk. Kontrolujeme tak kvalitu už při samotném sběru. Každá jedna borůvka tak má maximální péči. Zdraví v každé bobuli a hlavně neodolatelná chuť dělá z borůvek zázrak přírody, takzvanou superpotravinu. Stačí kolem 100 g tohoto přírodního zázraku denně a vaše tělo dostane ideální dávku antioxidantů, vitaminů a především přírodních antibiotik.