×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zmrzlina z Lučiny
15 minut , Dezert , Nízká náročnost , Sladká jídla , Mražení a zachlazování ,

Zmrzlina z Lučiny

Co budu potřebovat

200 ml smetany ke šlehání
2–3 lžíce moučkového cukru
3 balení Lučiny 100 g Nyní v akci
Na ochucení jahodový a borůvkový džem, kakao a čokoláda

Jak na to?

Smetanu s cukrem vyšlehejte dopevna. Vešlehejte Lučinu, vmíchejte džem nebo kakao a plňte do formiček (speciální formičky na nanuky, můžete nahradit formičkami na muffiny s brčkem). Dejte do mrazáku ztuhnout. Zmrzlinu spotřebujte do 2–3 dní od zamrazení, pokud ji chcete uchovat déle, zakryjte zmrzliny před zamražením ve formičce pečicím papírem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj