1
Čočku zalijte studeným zeleninovým vývarem a vařte 5–8 minut doměkka. Pak rozmixujte tyčovým mixérem nebo rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Přidejte vločky, chilli, mletý koriandr, vejce a sůl. Smíchejte a nechte 30 minut chladit v lednici.
2
Z vychlazené směsi vytvarujte 12 burgerů. Rozehřejte olej na pánvi a burgery opékejte 4–5 minut z každé strany. Pak dejte na plech vyložený pečicím papírem a 10 minut zapečte v troubě na 180 °C.
3
Mrkev a zelí nakrouhejte, okurku nakrájejte na plátky. Bulky rozkrojte a opečte jejich vnitřní stranu.
4
Obě strany bulky potřete hummusem. Naplňte postupně salátem, dvěma burgery, mrkví, zelím a kukuřicí. Ozdobte koprem, koriandrem a servírujte.
1
Čočku zalijte studeným zeleninovým vývarem a vařte 5–8 minut doměkka. Pak rozmixujte tyčovým mixérem nebo rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Přidejte vločky, chilli, mletý koriandr, vejce a sůl. Smíchejte a nechte 30 minut chladit v lednici.
2
Z vychlazené směsi vytvarujte 12 burgerů. Rozehřejte olej na pánvi a burgery opékejte 4–5 minut z každé strany. Pak dejte na plech vyložený pečicím papírem a 10 minut zapečte v troubě na 180 °C.
3
Mrkev a zelí nakrouhejte, okurku nakrájejte na plátky. Bulky rozkrojte a opečte jejich vnitřní stranu.
4
Obě strany bulky potřete hummusem. Naplňte postupně salátem, dvěma burgery, mrkví, zelím a kukuřicí. Ozdobte koprem, koriandrem a servírujte.