×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pstruh pečený v bylinkové strouhance
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Pečení ,

Pstruh pečený v bylinkové strouhance

Co budu potřebovat

4 filety pstruha
50 g strouhanky
1 lžíce másla
1 svazek petrželky
1 citron
citronová kůra
citornová šťáva Nyní v akci
25 g piniových oříšků
1 lžíce olivového oleje Nyní v akci

Jak na to?

Gril rozpalte na maximum, filety pstruha vyskládejte na lehce olejem vymazaný plech. Strouhanku smíchejte s máslem, nasekanou petrželkou, kůrou i šťávou z citronu a polovinou oříšků. Směsí zasypte rybí filety, zastříkněte je olejem a 5 minut grilujte. Pak posypte zbylými oříšky, krátce zapečte a ihned podávejte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj