×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kapustičky se slaninou
15 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Kapustičky se slaninou

Co budu potřebovat

1 kg drobné růžičkové kapusty
sůl
100 g tenkých plátků slaniny Nyní v akci
4 lžíce sádla
hrst čerstvé šalvěje

Jak na to?

Kapustičky očistěte, omyjte a na 3 minuty je ponořte do vroucí osolené vody. Pak je sceďte a dejte do mísy s kostkami ledu, aby rychle vychladly a zachovaly si krásnou zelenou barvu. Poté je dobře osušte. Nudličky slaniny dokřupava osmažte na sádle. Přidejte kapustičky a promíchejte, aby se obalily tukem. Opékejte 2–3 minuty. Podávejte posypané šalvěji.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj