×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hummus z červené čočky
90 minut , Hlavní chod , Střední náročnost ,

Hummus z červené čočky

Co budu potřebovat

200 g červené čočky
200 ml vody Nyní v akci
2 stroužky česneku, nasekané
3 lžíce pasty tahini
5 lžic olivového oleje Nyní v akci
60 ml citronové šťávy Nyní v akci
sůl, pepř a petrželka na ozdobu

Jak na to?

Čočku vhoďte do vařící vody v pánvi, přiveďte k varu a vařte, až se voda vsákne do čočky. Pak ji nechte okapat a vychladnout na cedníku.
Čočku, česnek a tahini rozmixujte na pastu. Pak vmíchejte olej a citronovou šťávu, osolte, opepřete a ozdobte petrželkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj