×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí sušená rajčata
120 minut a více , Předkrm , Nízká náročnost , Italská , Chuťovky ,

Domácí sušená rajčata

Co budu potřebovat

1 kg cherry rajčat
olivový olej Nyní v akci
2 lžičky balzamikového octa
1 lžíce hnědého cukru
4 stroužky česneku
1 lžíce sušeného tymiánu
svazek čerstvého tymiánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 100 °C. Rajčata podélně přepulte a jedno vedle druhého je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, a to řezem nahoru. Zastříkněte je olejem a balzamikem, posypte cukrem, česnekem a veškerým tymiánem. Pečte minimálně 4 hodiny.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj