×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Červená čočka masala
90 minut , Hlavní chod , Střední náročnost ,

Červená čočka masala

Co budu potřebovat

1 lžíce olivového oleje Nyní v akci
1 červená cibule, nasekaná
2 stroužky česneku, rozetřené
1 lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
1 chilli paprička, nakrájená
1 lžička mletého kmínu
1 lžička kořenicí směsi garam masala
¼ lžičky mletého koriandru
400 g rajčat, na kostky Nyní v akci
1 lžička soli
200 g červené čočky
120 g baby špenátu

Jak na to?

Na oleji v hrnci nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnek, zázvor, papričku, kmín, garam masalu a koriandr, krátce opečte.
Vsypte rajčata, osolte a 5 minut opékejte, až pustí šťávu. Přidejte čočku a povařte, až čočka změkne. Nakonec vhoďte na 3 minuty špenát. Podávejte s rýží.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj