×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Carpaccio z červené řepy
60 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Carpaccio z červené řepy

Co budu potřebovat

2 červené řepy
100 g měkkého kozího sýru, Nyní v akci
rukoly
1/2–1 lžička hrubozrnné hořčice
1 menší lžíce citronové šťávy
2 lžíce balzamikového octa

Jak na to?

Řepy dejte do vody a vařte je 45 minut, aby zcela změkly. Vyjměte, nechte zchladnout, oloupejte a velmi ostrým nožem nakrájejte na velmi tenká kolečka. Rozdělte je na talíř, navrch nasypejte kozí sýr a rukolu a zastříkněte dresinkem našlehaným z hořčice, citronové šťávy a balzamika.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj