Grilování v přírodě s AlbertemGrilování je v letních měsících jistě tou nejoblíbenější úpravou, jakou můžete masu či zelenině dopřát. Ať už s grilováním začínáte, nebo už jste několik sezón prostáli s přáteli u rozpáleného grilu, určitě oceníte náš článek Grilování aneb oheň, plyn nebo elektřina? který vám možná pomůže rozhodnout, který druh grilu koupit pro tuto sezónu a jak o něj pečovat.

Dipy a omáčky ke grilování

Tmavá glazura ve skleniciGlazury jsou dalším oblíbeným doplňkem ke grilování, které jej posunou na gastronomický zážitek. Inspiraci hledejte v článku dipy a omáčky ke grilování.

Jak na maso?

Pokud už jste hrdými majiteli svého vlastního grilu, nebo se chystáte k někomu na návštěvu,  určitě jste si položili otázky: „Jaké maso na gril?” „Jak dlouho vydrží v lednici?” „Marinovat nebo nemarinovat?” Odpovědi jsou jednoduché. Záleží na receptu, rozpočtu a příležitosti. 

Krájení masa Všem určitě doporučujeme přečíst si základy o tom Jak pečovat o maso, vyvarujete se tak případným nepříjemnostem.