Treska tmavá má pevné a velmi chutné šedočervené maso, které tepelnou úpravou bledne. Je téměř bez kostí a hodí se na smažení, pečení v troubě, zapékání, flambování a přípravu tradičních fish & chips. Vychutnáte si ji pečenou na másle, tymiánu nebo cherry rajčatech.
V Albertu se k moři chováme s úctou. Naše mořské ryby pocházejí od dodavatelů, kteří splňují nejpřísnější standardy jak v oblasti ekologie, tak společenské zodpovědnosti. Na obalu vám toto potvrdí označení MSC neboli Marine Stewardship Council. Ryby s tímto certifikátem pocházejí z udržitelného rybolovu. Jejich nákupem podporujete dlouhodobě udržitelnou produkci a pomůžete nám uchovat dostatek ryb v mořích i do budoucnosti.
V Albertu se k moři chováme s úctou. Naše mořské ryby pocházejí od dodavatelů, kteří splňují nejpřísnější standardy jak v oblasti ekologie, tak společenské zodpovědnosti. Na obalu vám toto potvrdí označení MSC neboli Marine Stewardship Council. Ryby s tímto certifikátem pocházejí z udržitelného rybolovu. Jejich nákupem podporujete dlouhodobě udržitelnou produkci a pomůžete nám uchovat dostatek ryb v mořích i do budoucnosti.
Na tresku použijte čerstvé bylinky, jako jsou např.: tymián, petrželka, bazalka, kopr nebo rozmarýn. Dodají rybě krásnou vůni.
Pokud se chcete vyhnout smaženému, připravte si tresku v troubě. Stačí ji pokapat olivovým olejem a citronem a s bylinkami nebo zeleninou zabalit do pečicího papíru a pozvolna upéct.
Tmavou tresku si vychutnáte nejlépe v podobě tradičního britského fish & chips pokrmu s hráškovým pyré.
Na tresku použijte čerstvé bylinky, jako jsou např.: tymián, petrželka, bazalka, kopr nebo rozmarýn. Dodají rybě krásnou vůni.
Pokud se chcete vyhnout smaženému, připravte si tresku v troubě. Stačí ji pokapat olivovým olejem a citronem a s bylinkami nebo zeleninou zabalit do pečicího papíru a pozvolna upéct.
Tmavou tresku si vychutnáte nejlépe v podobě tradičního britského fish & chips pokrmu s hráškovým pyré.